Servicii

Va oferim valoare prin dezvoltarea de solutii la problemele dvs

Experienta si calitate

Avand o experienta de peste 8 ani in domeniul instalatiilor, angajatii nostri pun un mare accent pe calitate, timpul de executie precum si respectarea normelor din domeniu.

Compania ofera servicii de proiectare si executie pentru instalatii de gaze naturale si sanitare precum si verificari tehnice periodice pentru intalatii de gaze naturale si centrale termice.

before after

Noi oferim serviciicare ies în evidenta pentru calitatea lor

Proiectare

Detinem autorizatia ANRE tip PDI nr. 15188 destinata proiectarii instalatiilor de utilizare a gazelor naturale care functioneaza in regim de presiune mai mica sau egala de 6 bar.

Prin intermediul angajaților săi, autorizați ANRE compania oferă servicii de proiectare pentru:

  • instalații sanitare
  • instalații de gaze naturale
  • instalații termice

Compania ajută clienții prin intocmirea proiectelor, oferind asistență tehnică si consulting pe toată durata contractului. De asemenea, ne angajăm să urmărim traseul documentelor la companiile de utilități si la autoritățile locale.

Executie

Detinem autorizatia ANRE tip EDI nr. 15189 destinata executiei, verificarii si reviziei instalatiilor de utilizare a gazelor naturale avand regimul de presiune de lucru mai mica sau egala cu 6 bar

Verificari tehnice periodice

Detinem autorizatia ISCIR SB/CR4/D/1,2/1170/0/22.04.2013 si realizam verificari tehnice periodice pentru aparate consumatoare de combustibil si cazane apa calda cu putere P≤ 400kW certificate conform PT CR 4-2009

Style Switcher
  • Blue Default
  • Golden
  • Purple